• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

PROIECTE SUPUSE DEZBATERII PUBLICE

Anunţ proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind ridicarea, transportul, depozitarea și restituirea vehiculelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice de pe raza administrativ - teritorială a sectorului 2

În temeiul prevederilor art. 7 alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizionalăîn administraţia publică, republicată, cu modificările și completările ulterioareşi ale Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 101/2022 privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Consiliului Local al Sectorului 2 al Municipiului București aducem la cunoştinţa cetăţenilor Sectorului 2 proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind ridicarea, transportul, depozitarea și restituirea vehiculelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice de pe raza administrativ - teritorială a sectorului 2 al municipiului București, a celor staționate pe domeniul public, în afara spațiilor marcate expres de administratorul domeniului public, a celor parcate pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoanele cu handicap, inițiat de doamna consilier local Alexandra Elena Chirilă, ce urmează a fi supus aprobării Consiliului Local Sector 2.

Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind ridicarea, transportul, depozitarea și restituirea vehiculelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice de pe raza administrativ - teritorială a sectorului 2 al municipiului București, a celor staționate pe domeniul public, în afara spațiilor marcate expres de administratorul domeniului public, a celor parcate pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoanele cu handicap, însoţit deanexe, referatul de aprobare, rapoarte de specialitate și note de fundamentare, se publică pe site-ul Primăriei Sectorului 2 –www.ps2.ro, secţiunea «Consiliul Local» subsecţiunea «Proiecte supuse dezbaterii publice».

Persoanele interesate pot transmite în scris, propuneri, sugestii sau contestaţii la sediul Primăriei Sectorului 2, str. Chiristigiilor nr. 11 – 13, Sector 2, Serviciul Registratură, Relaţii cu Publicul sau pe adresa de e – mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ; telefon: 021.209.62.23, până la data de 04.09.2022.

Informaţii suplimentare