• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

PROIECTE SUPUSE DEZBATERII PUBLICE

Anunţ proiect de hotărâre aprobare tarife activităţi colectare deşeuri - formă actualizată

Referitor: proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru activităţile de colectare, transport și depozitare deşeuri menajere municipale în amestec, precum şi pentru activităţile de colectare separată, transport, sortare si depozitare reziduuri a deşeurilor din ambalaje  (reciclabile), realizate pentru utilizatori casnici de pe raza Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti,

În temeiul prevederilor art. 7 alin. (4) si (8) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizionalăîn administraţia publică, republicată, raportat la numeroasele sugestii și opinii înregistrate în baza Anunțului Public cu nr. 18159/2021, s-a procedat la analizarea și implementarea acestora în procesul de elaborare a actului normativ,  prin elaborarea Studiului privind determinarea densității, compoziției și calcul valoric al deșeurilor menajere și asimilate, la nivelul Sectorului 2 al Municipiului București, pentru a face posibilă reglementarea inclusiv a conversiei între unitățile de măsură a cantităților  de deșeuri menajere colectate de la utilizatorii casnici;

Aducem la cunoştinţa cetăţenilor Sectorului 2 forma actualizată a Proiectului de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru activităţile de colectare, transport si depozitare deşeuri menajere municipale în amestec, precum şi pentru activităţile de colectare separată, transport, sortare si depozitare reziduuri a deşeurilor din ambalaje  (reciclabile), realizate pentru utilizatori casnici de pe raza Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti, însoţit de Fise de fundamentare reactualizate și memorii justificative tehnico-economice.

Proiectul se publică pe site-ul Primăriei Sectorului 2 –www.ps2.ro, secţiunea «Consiliul Local» subsecţiunea «Proiecte supuse dezbaterii publice».

Persoanele interesate pot transmite în scris, propuneri, sugestii sau contestaţii la sediul Primăriei Sectorului 2, str. Chiristigiilor nr. 11 – 13, Sector 2, Serviciul Registratură, Relaţii cu Publicul sau pe adresa de e – mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ; telefon: 021.209.62.23, până la data de 15.07.2021.

 

Informaţii suplimentare