• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

PROIECTE SUPUSE DEZBATERII PUBLICE

Anunţ proiect de hotărâre adopție animale aflate în adăposturile gestionate de CTV Sector 2 și pentru aprobarea contribuției aferente întreținerii animalelor adoptate și ocrotite în aceste adăposturi

În temeiul prevederilor art. 7 alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizionalăîn administraţia publică, republicată, şi ale Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 85/2015 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea procedurilor şi modalităţilor de aducere la cunoştinţa publică a proiectelor şi actelor administrative cu caracter normativ ale autorităţilor administraţiei publice locale ale Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti, aducem la cunoştinţa cetăţenilor Sectorului 2 proiectul de hotărâre privind aprobarea metodologiei de adopție a animalelor aflate în adăposturile gestionate de Centrul Teritorial Veterinar Sector 2 și pentru aprobarea contribuției aferente întreținerii animalelor adoptate și ocrotite în aceste adăposturi,  iniţiat de doamna consilier local Chirilă Alexandra - Elena, ce urmează a fi supus aprobării Consiliului Local Sector 2.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea metodologiei de adopție a animalelor aflate în adăposturile gestionate de Centrul Teritorial Veterinar Sector 2 și pentru aprobarea contribuției aferente întreținerii animalelor adoptate și ocrotite în aceste adăposturiînsoţit de anexe, referatul de aprobare şi rapoarte de specialitate se publică pe site-ul Primăriei Sectorului 2 –www.ps2.ro, secţiunea «Consiliul Local» subsecţiunea «Proiecte supuse dezbaterii publice».

Persoanele interesate pot transmite în scris, propuneri, sugestii sau contestaţii la sediul Primăriei Sectorului 2, str. Chiristigiilor nr. 11 – 13, Sector 2, Serviciul Registratură, Relaţii cu Publicul sau pe adresa de  e–mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ; telefon: 021.209.62.23, până la data de 19.12.2021.

 

Informaţii suplimentare