• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

PROIECTE SUPUSE DEZBATERII PUBLICE

Şedinţă publică pentru dezbaterea proiectului de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru acordarea subvenţiei integrale a taxei de habitat cu destinaţia specială de salubrizare pentru utilizatorii casnici (persoane fizice) pe raza Sectorului 2

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003, privind transparenţa decizionalăîn administraţia publică locală - republicată, Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti aduce la cunoştinţă publică ORGANIZAREA DEZBATERII PUBLICE a Proiectului de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru acordarea subvenţiei integrale a taxei de habitat cu destinaţia specială de salubrizare pentru utilizatorii casnici (persoane fizice) pe raza Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti, în data de 15.05.2019, ora 17:00, la sediul Primăriei Sector 2 Bucureşti, din Strada Chiristigiilor, nr. 11-13, sector 2, Bucureşti.

Pentru participarea (înscrierea) la şedinţa publică, vă rugăm să ne transmiteţi solicitările dumneavoastră la sediul Primăriei Sectorului 2, str. Chiristigiilor nr. 11 - 13, Sector 2, Serviciul Registratură, Relaţii cu Publicul sau pe e - mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în atenţia dnei Director Executiv Corina Duinea.

Pentru înscriere sunt necesare: nume şi prenume, seria şi numărul actului de identitate, doresc/nu doresc luarea cuvântului.

Modalitatea de centralizare a recomandărilor: Persoanele care vor lua cuvântul în cadrul şedinţei publice sunt rugate să transmită propunerile pe care le vor prezenta şi în format electronic, editabil (word) pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în atenţia dnei Director Executiv Corina Duinea, cu specificarea articolului/alineatului la care se referă modificarea/completarea, până la data de 14.05.2019 orele 15.00.

Accesul în sală se va face pe baza documentului de identitate, începând cu orele 16.30, în limita locurilor disponibile.

Luarea cuvântului: în ordinea înscrierii.

Timp alocat luării cuvântului: 3 minute pentru- fiecare solicitant.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon 021 209 60 23.

Persoana responsanbilă: Dragoş Teodoreci-Şef Serviciu Gospodărie Comunală.

Informaţii suplimentare