• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

PROIECTE SUPUSE DEZBATERII PUBLICE

Anunţ proiect aprobare Regulament cadru privind accesul și modul de utilizare a curților și terenurilor de sport în aer liber aflate în folosinţa unităților de învățământ preuniversitar de stat și în administrarea Consiliului Local al Sector 2, prin DGAPI

În temeiul prevederilor art. 7 alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizionalăîn administrația publică, republicată, și ale Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 85/2015 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea procedurilor și modalităților de aducere la cunoștința publică a proiectelor și actelor administrative cu caracter normativ ale autorităților administrației publice locale ale Sectorului 2 al Municipiului București, aducem la cunoștința cetățenilor Sectorului 2proiectul de hotărârepentru aprobarea Regulamentului – cadru privind accesul și modul de utilizare a curților și terenurilor de sport în aer liber aflate în folosinţa unităților de învățământ preuniversitar de stat și în administrarea Consiliului Local al Sectorului 2, prin Direcția Generală pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar Sector 2, inițiat de dna Alexandra Elena Chirilă, consilier local în cadrul Consiliului Local Sector 2, București, ce urmează a fi supus aprobării Consiliului Local Sector 2.

Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului – cadru privind accesul și modul de utilizare a curților și terenurilor de sport în aer liber aflate în folosinţa unităților de învățământ preuniversitar de stat și în administrarea Consiliului Local al Sectorului 2, prin Direcția Generală pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar Sector 2, însoțit de anexă,referatul de aprobare, rapoartele de specialitate și anunțul public se publică pe site-ul Primăriei Sectorului 2-www.ps2.ro, secțiunea “Consiliul Local”, subsecțiunea “Proiecte supuse dezbaterii publice”.

Persoanele interesate pot transmite în scris, propuneri, sugestii sau contestații la sediul Primăriei Sectorului 2, str. Chiristigiilor nr.11-13, Sector 2, Serviciul Registratură, Relații cu Publicul sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 14.04.2021.

Informații suplimentare la tel. 021.209.62.23.

Informații suplimentare