• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

PROIECTE SUPUSE DEZBATERII PUBLICE

Sedinţă publică - dezbatere proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind administrarea și exploatarea parcărilor de reședință de pe raza Sectorului 2 al Municipiului București

 

ANUNŢ

           În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizionalăîn administraţia publică locală, republicată, Primarul Sectorului 2 al Municipiului București,  aduce la cunoştinţa publică:

 

ORGANIZAREA DEZBATERII PUBLICE

a proiectului de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privindadministrarea și exploatarea parcărilor de reședință de pe raza Sectorului 2 al Municipiului București

în ședință desfășurată online, pe platforma de videoconferință- WEBEX, în data de:

03.06.2021, ora - 17:00

În vederea participării la ședința online, vă rugăm să comunicați solicitarea dumneavoastră la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., menționând următoarele informații: nume și prenume, număr de telefon, urmând să primiți link-ul pentru conectare, în ziua ședinței, pe adresa de e-mail pe care o indicați.

Prin accesarea link-ului și implicit conectarea la sesiunea online a dezbaterii publice, vă exprimați acordul cu privire la modalitatea tehnică de participare și inclusiv  la prelucrarea  datelor cu caracter personal, având în vedere căședința va fi transmisă live pe pagina de facebook a Primăriei Sectorului 2 al Municipiului București și va fi înregistrată.

De asemenea, persoanele interesate pot depune/transmite în scris recomandări/propuneri referitoare la actul normativ în referinţă la Centrul de Relaţii cu Publicul, prin poşta electronică, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., precum şi în cadrul şedinţei publice organizate, fiind asigurat dreptul la liberă exprimare a oricărui cetăţean interesat, conform legii.

Persoana responsabilă : Irina Ionescu, telefon: 021.209.61.66

În funcție de numărul de participanți înscriși, la începutul ședinței online vor fi comunicate aspecte referitoare la organizarea acesteia, inclusiv durata intervențiilor individuale asupra subiectului supus dezbaterii.

 

Informaţii suplimentare