• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

INFORMARE ŞI CONSULTARE PUBLICĂ

Şedinţă publică - dezbatere proiect de hotărâre aprobare Regulament cadru privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului local al Sectorului 2 al Municipiului București, alocate pentru activități nonprofit potrivit Legii 350/2005

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizionalăîn administraţia publică locală, republicată, dna Alexandra Elena Chirilă, consilier local în cadrul Consiliului Local Sector 2, București, aduce la cunoştinţa publică:

ORGANIZAREA ŞEDINŢEI PUBLICE

pentru dezbaterea proiectului de hotărâre privind aprobarea Regulamentului cadru privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului local al Sectorului 2 al Municipiului București, alocate pentru activități nonprofit potrivit Legii nr.350/2005, cu modificările și completările ulterioare

 în ședință desfășurată online, pe platforma de videoconferință- WEBEX, în data de: 16.02.2022 orele 16.00.

În vederea participării la ședința online, vă rugăm să comunicați solicitarea dumneavoastră pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., menționând următoarele informații: nume, prenume, număr de telefon şi adresa de e-mail, urmând să primiți    link-ul pentru conectare, în ziua ședinței, pe adresa de e-mail pe care o indicați.

Prin accesarea link-ului și implicit conectarea la sesiunea online a dezbaterii publice, vă exprimați acordul cu privire la modalitatea tehnică de participare și inclusiv la prelucrarea datelor cu caracter personal, având în vedere căședința va fi transmisă live pe pagina de facebook a Primăriei Sectorului 2 al Municipiului București și va fi înregistrată.

De asemenea, persoanele interesate pot depune/transmite în scris recomandări/propuneri referitoare la actul normativ în referinţă la Centrul de Relaţii cu Publicul, prin poşta electronică, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., precum şi în cadrul şedinţei publice organizate, fiind asigurat dreptul la liberă exprimare a oricărui cetăţean interesat, conform legii.

Persoana responsabilă : Irina Ionescu, telefon: 021.209.61.66

În funcție de numărul de participanți înscriși, la începutul ședinței online vor fi comunicate aspecte referitoare la organizarea acesteia, inclusiv durata intervențiilor individuale asupra subiectului supus dezbaterii.

Informaţii suplimentare