• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

INFORMARE ŞI CONSULTARE PUBLICĂ

Anunţ proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Analiză si Acoperire a Riscurilor la nivelul Sectorului 2 al Municipiului București

ANUNŢ PUBLIC

 

În temeiul prevederilor art. 7 alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională in administraţia publică, republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi ale Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 101/2022 privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Consiliului Local al Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti, aducem la cunoştinţa cetăţenilor Sectorului 2 proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului  de Analiză si Acoperire a Riscurilor la nivelul Sectorului 2 al Municipiului București, iniţiat de domnul Radu-Nicolae Mihaiu, Primarul Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti, ce urmează a fi supus aprobării Consiliului Local Sector 2.

 

Proiectul de hotărâre  privind aprobarea Planului  de Analiză si Acoperire a Riscurilor la nivelul Sectorului 2 al Municipiului București  însoţit de  anexă, referatul de aprobare, raportul de specialitate, se publică pe site-ul Primăriei Sectorului 2 –www.ps2.ro, secţiunea «Consiliul Local» subsecţiunea «Informare şi consultare publică».

 

Persoanele interesate pot transmite în scris, propuneri, sugestii sau contestaţii la sediul Primăriei Sectorului 2, str. Chiristigiilor nr. 11–13,Sector 2, Serviciul Registratură, Relaţii cu Publicul sau pe adresa de e–mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 25.12.2022.

 

Informaţii suplimentare