• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

INFORMARE ŞI CONSULTARE PUBLICĂ

Şedinţă publică - dezbaterea Sintezei bugetului general al Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti pe anul 2023

ANUNŢ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică locală, republicată, cu modificările și completările Primarul Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti, RADU NICOLAE MIHAIU, aduce la cunoştinţa publică:

ORGANIZAREA ŞEDINŢEI PUBLICE

pentru dezbaterea Sintezei bugetului general al Sectorului 2

 al Municipiului Bucureşti pe anul 2023

în ziua de 19.01.2023, ora 17:00

  • la sediul Primăriei Sectorului 2, Str. Chiristigiilor nr. 11-13, Sector 2, în sala Ion Luca Caragiale, etajul 3, şi
  • în mediul on-line, pe platforma de videoconferinţă – WEBEX

În vederea participării (înscrierii) la şedinţa publică, organizată la sediul Primăriei, vă rugăm sa ne transmiteţi solicitările dumneavoastră la adresa de email: dezbateri.publice@ps2.ro. În acest sens, sunt necesare următoarele informaţii: nume şi prenume, seria şi numărul actului de identitate, doresc/nu doresc luarea cuvântului.

În vederea participării la şedinţa publică on-line, vă rugăm să comunicaţi solicitarea dumneavoastră la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. menţionând următoarele informaţii: nume şi prenume, număr de telefon, urmând să primiţi link-ul pentru conectare, în ziua şedinţei, pe adresa de e-mail pe care o indicaţi.

Prin accesarea link-ului şi implicit conectarea la sesiunea on-line a şedinţei publice, vă exprimaţi acordul cu privire la modalitatea tehnică de participare şi inclusiv la prelucrarea datelor cu caracter personal, având în vedere căşedinţa va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti şi va fi înregistrată.

Accesul în sală se va face pe baza documentului de identitate, în data de 19.01.2023, începând cu ora 16:30, în limita locurilor disponibile.

În funcţie de numărul de participanţi înscrişi, la începutul şedinţei publice, vor fi comunicate aspecte referitoare la organizarea acesteia, inclusiv durata intervenţiilor individuale asupra subiectului supus dezbaterii - fiind asigurat dreptul la liberă exprimare a oricărui cetăţean interesat conform legii.

Informaţii suplimentare