• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

PROIECTE SUPUSE DEZBATERII PUBLICE

Şedinţă publică - dezbatere proiect buget general al Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti pe anul 2021

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională in administraţia publică locală, republicată, Primarul Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti, aduce la cunoştinţa publică:

 ORGANIZAREA ŞEDINŢEI PUBLICE

pentru dezbaterea proiectului bugetului general al Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti pe anul 2021

            în ședință desfășurată online, pe platforma de videoconferință- WEBEX, în data de:

 08.04.2021 ora: 16.00

În vederea participării la ședința online, vă rugăm să comunicați solicitarea dumneavoastră la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., menționând următoarele informații: nume și prenume, număr de telefon, urmând să primiți link-ul pentru conectare, în ziua ședinței, pe adresa de e-mail pe care o indicați.

Prin accesarea link-ului și implicit conectarea la sesiunea online a dezbaterii publice, vă exprimați acordul cu privire la modalitatea tehnică de participare și inclusiv la prelucrarea datelor cu caracter personal, având în vedere căședințele vor fi transmise live pe pagina de facebook a Primăriei Sectorului 2 al Municipiului București și va fi înregistrată.

De asemenea, persoanele interesate pot depune în scris recomandări/propuneri referitoare la actul normativ în referinţă la Centrul de Relaţii cu Publicul sau pe email-ul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ,precum şi în cadrul şedinţei organizate, fiind asigurat dreptul la libera exprimare a oricărui cetăţean interesat conform legii.

Persoana responsabilă : Irina Ionescu, telefon: 021.209.61.66

În funcție de numărul de participanți înscriși, la începutul ședinței online vor fi comunicate aspecte referitoare la orgnizarea acesteia, inclusiv durata intervențiilor individuale asupra subiectului supus dezbaterii.

Informaţii suplimentare