• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

PROIECTE SUPUSE DEZBATERII PUBLICE

Şedinţă publică - dezbatere proiect privind bugetarea participativă la nivelul Sectorului 2 al Municipiului București

ANUNŢ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizionalăîn administraţia publică locală – republicată, inițiatorul Feroiul Dumitru-Silviu, consilier local în cadrul Consiliului Local al Sectorului 2 al Municipiului București, aduce la cunoştinţa publică:

ORGANIZAREA DEZBATERII PUBLICE

a proiectului de hotărâre privind bugetarea participativă la nivelul Sectorului 2 al Municipiului București,

în ședință desfășurată online, pe platforma de videoconferință- WEBEX, în data de:

13.04.2021 , ora - 17:00

În vederea participării la ședința online, vă rugăm să comunicați solicitarea dumneavoastră la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., menționând următoarele informații: nume și prenume, număr de telefon, urmând să primiți link-ul pentru conectare, în ziua ședinței, pe adresa de e-mail pe care o indicați.

Prin accesarea link-ului și implicit conectarea la sesiunea online a dezbaterii publice, vă exprimați acordul cu privire la modalitatea tehnică de participare și inclusiv  la prelucrarea  datelor cu caracter personal, având în vedere căședințele vor fi transmise live pe pagina de facebook a Primăriei Sectorului 2 al Municipiului București și va fi înregistrată.

Persoana responsabilă : Irina Ionescu, telefon: 021.209.61.66

În funcție de numărul de participanți înscriși, la începutul ședinței online vor fi comunicate aspecte referitoare la organizarea acesteia, inclusiv durata intervențiilor individuale asupra subiectului supus dezbaterii.

 

Informaţii suplimentare