• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

PROIECTE SUPUSE DEZBATERII PUBLICE

Şedinţă publică - dezbatere proiect privind Regulamentul-cadru pentru accesul și modul de utilizare a curților și terenurilor de sport - unităţi de învăţământ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizionalăîn administraţia publică locală, republicată, dna Alexandra Elena Chirilă, consilier local în cadrul Consiliului Local Sector 2, București, aduce la cunoştinţa publică:

 

ORGANIZAREA ŞEDINŢEI PUBLICE

pentru dezbaterea proiectului de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului–cadru

 privind accesul și modul de utilizare a curților și terenurilor de sport în aer liber

aflate în folosinţa unităților de învățământ preuniversitar de stat și în administrarea Consiliului Local al Sectorului 2, prin Direcția Generală pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar Sector 2

 

în ședință desfășurată online, pe platforma de videoconferință- WEBEX, în data de:

26.04.2021 orele 17,00

 

În vederea participării la ședința online, vă rugăm să comunicați solicitarea dumneavoastră pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., menționând următoarele informații: nume, prenume, număr de telefon şi adresa de e-mail, urmând să primiți    link-ul pentru conectare, în ziua ședinței, pe adresa de e-mail pe care o indicați.

Prin accesarea link-ului și implicit conectarea la sesiunea online a dezbaterii publice, vă exprimați acordul cu privire la modalitatea tehnică de participare și inclusiv la prelucrarea datelor cu caracter personal, având în vedere căședințele vor fi transmise live pe pagina de facebook a Primăriei Sectorului 2 al Municipiului București și va fi înregistrată.

De asemenea, persoanele interesate pot depune/transmite în scris recomandări/propuneri referitoare la actul normativ în referinţă la Centrul de Relaţii cu Publicul, prin poşta electronică, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., precum şi în cadrul şedinţei publice organizate, fiind asigurat dreptul la liberă exprimare a oricărui cetăţean interesat, conform legii.

Persoana responsabilă : Irina Ionescu, telefon: 021.209.61.66

În funcție de numărul de participanți înscriși, la începutul ședinței online vor fi comunicate aspecte referitoare la organizarea acesteia, inclusiv durata intervențiilor individuale asupra subiectului supus dezbaterii.

Informaţii suplimentare