• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

PROIECTE SUPUSE DEZBATERII PUBLICE

Şedinţă publică - dezbatere proiect de hotărâre aprobare tarife activităţi colectare, transport si depozitare deşeuri municipale utilizatori non-casnici (agenţi economici şi instituţii publice)

ANUNŢ

În conformitate cu prevederile Legii nr.52/2003, privind transparenţa decizionala în administraţia publică locală – republicată, Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti aduce la cunoştinţa publică:         

ORGANIZAREA DEZBATERII PUBLICE

a Proiectului de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru activităţile de colectare, transport si depozitare deşeuri municipale în amestec, precum şi a tarifului pentru activităţile de colectare separată, transport, sortare/ tratare si depozitare reziduri a deşeurilor din ambalaje  (reciclabile), realizate pentru utilizatori non-casnici (agenţi economici şi instituţii publice) de pe raza Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti,în şedinţă desfăşurate on-line, pe platforma de videoconferinţă – WEBEX, în data de : 13.05.2021 orele: 1700

 

În vederea participării la şedinţa on-line, vă rugăm să comunicaţi solicitarea dumneavoastră la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., menţionând următoarele Informaţii: nume şi prenume, număr de telefon, ziua în care doriţi să interveniţi, urmând să primiţi link-ul pentru conectare, în ziua şedinţei, pe adresa de e-mail pe care o indicaţi.

Prin accesarea link-ului şi implicit conectarea la sesiunea on-line a dezbaterii publice, vă exprimaţi acordul cu privire la modalitatea tehnică de participare şi inclusiv la prelucrarea datelor cu caracter personal, având în vedere că sedinţele vor fi transmise live pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 2 şi vor fi înregistrate.

De asemenea , persoanele interesate pot depune în scris recomandări /propuneri referitoare la actul normativ în referinţă la Centrul de relaţii cu Publicul sau pe email-ul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data stabilită pentru desfăşurarea dezbaterii publice, precum şi în cadrul şedinţei organizate fiind asigurat dreptul la libera exprimare a oricărui cetăţean interesat conform legii.

Persoana responsabilă: Dragoş Teodoreci, telefon: 021.209.60.23

În funcţie de numărul de participanţi înscrişi, la începutul şedinţelor on-line vor fi comunicate aspecte referitoare la organizarea acestora, inclusiv durata intervenţiilor individuale asupra subiectului supus dezbaterii.

 

 Informaţii suplimentare