• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

PROIECTE SUPUSE DEZBATERII PUBLICE

Anunț proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind administrarea și exploatarea parcărilor de reședință de pe raza Sectorului 2 al Municipiului București

În temeiul prevederilor art. 7 alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizionalăîn administrația publică, republicată, și ale Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 85/2015 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea procedurilor și modalităților de aducere la cunoștința publică a proiectelor și actelor administrative cu caracter normativ ale autorităților administrației publice locale ale Sectorului 2 al Municipiului București, aducem la cunoștința cetățenilor Sectorului 2 proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind administrarea și exploatarea parcărilor  de  reședință de pe raza  Sectorului 2 al Municipiului București, inițiat de domnul Radu-Nicolae Mihaiu, Primarul Sectorului 2 al Municipiului București, ce urmează a fi supus aprobării Consiliului Local Sector 2.

Proiectul de hotărâre mai sus-menționat însoțit de anexă,Referatul de aprobare, Raportul de specialitate întocmit de Direcția Juridică Legislație Contencios Administrativ, Raportul de specialitate întocmit de Administrația Domeniului Public Sector 2,și anunțul public se publică pe site-ul Primăriei Sectorului 2-www.ps2.ro, secțiunea “Consiliul Local”, subsecțiunea “Proiecte supuse dezbaterii publice”

Persoanele interesate pot transmite în scris, propuneri, sugestii sau contestații la sediul Primăriei Sectorului 2, str. Chiristigiilor nr.11-13, Sector 2, Serviciul Registratură, Relații cu Publicul sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 24.05.2021.

Informații suplimentare la tel. 021.209.62.23.

Informaţii suplimentare