• Str. Chiristigiilor nr. 11-13
  • 021.209.60.00
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TelVerde 0800.500.772

INFORMARE ŞI CONSULTARE PUBLICĂ

Anunţ proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de finanţare pentru asigurarea participării la activităţi educative de tip “Școală dupa școală” pentru elevii înscrişi în unităţile de învăţământ din Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti

ANUNŢ PUBLIC

 

În temeiul prevederilor art. 7) alin. (1) și alin. (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizionalăîn administraţia publică, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, aducem la cunoştinţa cetăţenilor Sectorului 2 proiectul de hotărâre  privind aprobarea Regulamentului de finanţare pentru asigurarea participării la activităţi educative de tip “Școală după școală” pentru elevii înscrişi în unităţile de învăţământ din Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, aprobarea beneficiarilor proiectului şi a alocării financiare pentru desfăşurarea programelor de tip “Şcoală după şcoală”, iniţiat de domnul Radu-Nicolae Mihaiu, Primarul Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti, ce urmează a fi supus aprobării Consiliului Local Sector 2.

Proiectul de hotărâre  privind aprobarea Regulamentului de finanţare pentru asigurarea participării la activităţi educative de tip “Școală după școală” pentru elevii înscrişi în unităţile de învăţământ din Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, aprobarea beneficiarilor proiectului şi a alocării financiare pentru desfăşurarea programelor de tip “Şcoală după şcoală”,  Referatul de aprobare, rapoartele de specialitate, se publică pe site-ul Primăriei Sectorului 2 –www.ps2.ro, secţiunea «Consiliul Local» subsecţiunea «Informare și consultare publică».

Persoanele interesate pot transmite în scris, propuneri, sugestii sau contestaţii la sediul Primăriei Sectorului 2, str. Chiristigiilor nr. 11–13,Sector 2, Serviciul Registratură, Relaţii cu Publicul sau pe adresa de e–mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 16.01.2023.

În temeiul art. 7 alin. (13) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizionalăîn administraţia publică, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,în vederea asigurării continuităţii derulării acestui proiect, acesta va fi supus aprobării Consiliului Local al Sectorului 2 în ședința ordinară a Consiliului Local al Sectorului 2, ce va fi convocată  în cursul lunii ianuarie 2023, după data de 16.01.2023.

 

Informaţii suplimentare